Anunț deschidere an școlar 2021-2022

Stimați părinți, / Dragi elevi,


Cu speranța că sunteți bine și că v-ați bucurat, alături de cei dragi, de liniștea și relaxarea pe care vi le-a oferit vacanța de vară, vă transmitem câteva informații referitoare la începerea anului școlar 2021-2022:

1. Noul an școlar va începe cu prezența fizică a tuturor elevilor la școală.
2. Deschiderea festivă va avea loc luni, 13 septembrie 2021,  pe terenul de sport al colegiului și se va desfășura astfel:

  • ora 9:00 - elevii de gimnaziu;
  • ora 10:30 – elevii de liceu.

 !!! Toate persoanele care participă la festivitate (elevi, profesori, părinți etc.) au obligația să poarte măști de protecție și să respecte, pentru deplasările în perimetrul școlii, circuitele stabilite.

3. După deschidere, elevii vor intra în sălile de clasă și vor desfășura o oră cu profesorii diriginți, în cadrul căreia se vor prezenta și normele de protecție care vor trebui respectate cu strictețe în timpul activităților școlare și extrașcolare, în toate spațiile destinate desfășurării acestora.
4. Orarul va fi publicat pe site-ul CNER cel mai târziu luni, 13 septembrie 2021 și, de asemenea, le va fi adus la cunoștință elevilor și părinților de către profesorii diriginți.

5. Începând de marți, 14 septembrie 2021, activitatea școlară se va desfășura conform programului cunoscut, începând cu ora 7:45.

Asigurându-vă  că întreg personalul CNER  a pregătit cu grijă începerea anului școlar 2021-2022, respectând măsurile  prevăzute de contextul epidemiologic actual, vă dorim sănătate deplină și mult succes în noul an școlar!

Conducerea CNER