Radu Georgescu – antreprenor în licee

2 octombrie 2014

Elevii de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” au avut din nou oportunitatea de a se întâlni cu unul dintre cei mai de succes antreprenori români din domeniul IT, dl Radu Georgescu. Binecunoscut în special pentru succesele repurtate cu RAV (Romanian AntiVirus, cumpărat de Microsoft), Gecad ePayment (cumpărat de Naspers) şi Avangate (cumpărat de Francisco Partners), Radu Georgescu a provocat elevii, în propriul stil non-conformist, generând o avalanşă de întrebări: „Care au fost cele mai inovative idei pe care le-aţi avut?”, „Cum v-au ajutat banii?”, „Cum pot să-mi promovez propriul meu software?”, „Ce apreciaţi mai mult la angajaţii dvs.?”, „Care dintre următoarele 3 aspecte îl consideraţi cel mai important: viziunea, execuţia sau etica?”, „Este mai bine să fii antreprenor sau angajat?”, ...

Răspunsurile primite au conturat profilul unui antreprenor de succes şi au creat în rândul elevilor entuziasm, încredere, motivaţie, speranţă.

Iar butada „Frumuseţea vârstei voastre este că puteţi rata. Rataţi! Rataţi tot ce puteţi rata!” a rămas întipărită în minţile noastre, drept cel mai inedit îndemn de a ne cunoaşte pe noi înşine şi de a ne găsi drumul potrivit în viaţă.

Galerie de imagini