Proiecte şi activităţi

Sera colegiului

Clubul Biomania

Cei pasionaţi de biologie sunt invitaţi să ia parte la activităţile şi proiectele clubului Biomania. Clubul a fost înfiinţat din dorinţa de a lărgi cunoştinţele elevilor interesaţi de minunata lume vie.

Activităţile  planificate atât pentru elevii de gimnaziu,  cât şi pentru cei de liceu,  se înscriu într-o gamă complexă de la lucrări practice de anatomie, zoologie, botanică, genetică  în laboratorul de biologie la activităţi de plantare, îngrijire, înmulţire a plantelor din sera liceului, participări la proiecte ecologice şi concursuri pe diferite teme biologice.

Mesajul “Biomaniacilor” este simplu şi precis: Clubul Biomania te ajută să-ţi petreci timpul liber într-un mod cât mai activ şi plăcut, beneficiind de o varietate de activităţi

Preţuieşte viaţa construind o inimă

...este un proiect interdisciplinar în care am folosit noţiuni de fizică, matematică, informatică, biologie şi chimie pentru a realiza un mecanism asemănător cu o inimă umană.
Sub îndrumarea profesorilor noştri am reuşit să înţelegem principiile funcţionării inimii, precum şi factorii care pot afecta activitatea ei şi bolile pe care aceşti factori le pot cauza.
Noi sperăm ca acest proiect să fie folosit în şcoli ca material didactic şi astfel să ajutăm şi alţi elevi sa inţeleagă complexitatea sistemului circulator uman.


Revista Biomania nr. 1


Revista Biomania nr. 2


Revista Biomania nr. 3


Revista Biomania nr. 4

 


Revista Biomania nr. 5


Revista Biomania nr. 6


Revista Biomania nr. 7


Revista Biomania nr. 8

cop-fata

Revista Biomania nr. 9

Biomania10

Revista Biomania nr. 10