Joi, 12 Decembrie, 2019
   
TEXT_SIZE

Concursul județean pentru elevii de gimnaziu ”Istorie, Istorii, Istorisiri” EDIȚIA a IV-a

În anul școlar 2018-2019, Concursul județean „Istorie, Istorii, Istorisiri” va avea loc în data de 11 aprilie 2019, la Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași.

Întrucât organizatorii doresc ca acest concurs să fie atractiv pentru elevii de gimnaziu, ținând cont și de modificările produse prin noile programe școlare, în acest an școlar concursul are un regulament care a înregistrat câteva modificări referitoare la teme, bibliografie și criterii de evaluare.

Noul Regulament al concursului este disponibil și pe site-ul profesorilor de Istorie și Științe Socio-Umane din județul Iași, la adresa www.isui.ro, pagina Istorie, Secțiunea Concursuri și olimpiade școlare.

Înscrierile pentru concurs se fac în perioada 31 martie-5 aprilie 2019, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , potrivit cerințelor din regulament. Vă rugăm să trimiteți tabelul în format editabil (salvat cu numele școlii) și pdf (cu semnături și ștampilă, salvat cu numele școlii). Originalul va fi adus în ziua concursului. Înscrierile primite după 5 aprilie 2019 nu vor fi luate în considerare.

Pentru informații, vă rugăm să luați legătura cu prof. Mihaela Hendreș de la Colegiul Național ”Emil Racoviță”, Iași.

Regulamentul de organizare și participare (format word)

Gândul săptămânii

9 - 15 decembrie 2019
Fiți curajoși și nu renunțați niciodată la idealurile voastre! (Radu Stoleriu, Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form